Olümpiapileti püüdmine algas tagasilöögiga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Lill ja Maile Mölder.
Erkki Lill ja Maile Mölder. Foto: Sander Ilvest / Postimees

CURLING. Segapaaride MMil pääset järgmise aasta olümpiamängude piletit püüdva Eesti curlingʼu-paari jaoks algas Kanadas Lethbridgeʼis peetav MM-turniir valusa kaotusega, kui 5:0 eduseisust jäädi eeldatavalt nõrgemale Brasiiliale lõpuks alla 7:8.

Maile Mölder ja Erkki Lill võitsid esimesed viis vooru skooriga 1:0 ja asusid seega 5:0 juhtima. Kuuenda vooru võitsid brasiillased Anne Shibuya ja Marcio Cerquinho aga 4:0. Seitsmendas olid eestlased paremad 2:0, kuid viimane, kaheksas voor kuulus taas  4:0 brasiillastele. Nii tuligi olümpiapääset jahtivatel eestlastel võtta avamängus vastu 7:8 kaotus.

Eestlased kuuluvad MMil ühte alagruppi peale Brasiilia veel Valgevene, Horvaatia, Soome, Ungari, Jaapani ja Lätiga. Teises voorus kohtusid eestlased pühapäeva hilisõhtul Soomega. Enne võistlust oli Eesti koos Soome ja Ungariga oma grupis üks favoriite, sest maailma edetabelis on Ungari kolmas, Eesti 10. ja Soome 13. positsioonil. Jaapani leiab edetabelis 18. kohalt, Läti on 23., Valgevene 32., Brasiilia 34. ja Horvaatia 43.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles