Kirpu ROKi otsusest: olen õnnelik, et meil on võimalus seda kõike koos uuesti üle elada

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu
Erika Kirpu Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti epeevehklejad said eile Rahvusvaheliselt Olümpiakomiteelt väga hea uudise – kui varem oli teada, et Tokyo suveolümpiamängude kavas pole epee võistkonnavõistlust, siis eile otsustati, et on ikka küll!

Eesti epeenaised said uudise teada just Postimehe vahendusel ning üks Eesti edukamaid naisvehklejaid Erika Kirpu oli väga rahulolev. 

«See on üliäge uudis! Olen õnnelik, et mitte ainult kahel Eesti vehklejal, nagu individuaalse olümpia puhul, vaid neljal on võimalus olümpiale pääseda,» sõnas Kirpu. 

Rio olümpiamängudel sai epeenaiskond koosseisus Kirpu, Irina Embrich, Julia Beljajeva ja Kristina Kuusk neljanda koha. Tõsi, Eesti epeenaiskond peab taaskord ületama erinevad tõkked, kuid Kirpu sõnul on naiskond valmis uuesti kadalippu läbima.

«Olen õnnelik, et on võimalus seda kõike uuesti koos üle elada ja hakkame kõik koos ette valmistuma. Nii pole me igaüks eraldi, vaid oleme üks kõigi ja kõik ühe eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles