Olümpiavõitjad tegelevad OMi eel salajaste projektidega

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlotte Kalla ja Anna Haag (pildil keske) loodavad ka Pyeongchangi olümpialt kullaga naasta
Charlotte Kalla ja Anna Haag (pildil keske) loodavad ka Pyeongchangi olümpialt kullaga naasta Foto: SERGEI KARPUKHIN/REUTERS

Rootsi suusatajad, Sotši olümpial teatekulla võitnud Charlotte Kalla ja Anna Haag valmistuvad küll Pyeongchangi olümpiamängudeks, kuid mõlemad sportlased on leidnud vaba aja veetmiseks ning närvide rahustamiseks huvitavad kõrvaltegevused: Kalla kirjutas raamatu, Haag sisenes moeärisse.

«Olen sel suvel tegelenud treenimise kõrvalt ühe salajase projektiga.Lõpuks saan teile öelda, et novembris ilmub minu raamat, kus saate näpunäiteid, kuidas saada paremaks suusatajaks!» teatas Kalla oma Instagrami kontol ning lisas Expressenile, et tegu on vajaliku nipiraamatuga suusaentusiastidele. 

«Olen välja töötanud oma parimad nipid rajal ning rajalt eemal ning loodan, et suudan teisigi innustada sel moel treenima,» selgitas Kalla.  

Tema koondisekaaslane Haag ei saanud alla jääda ning tegeles teistsuguse väljakutsega. «Mul oli vaja midagi suusatamise kõrvale,» selgitas Haag, kes rajas koos sõbrannadega oma online-poe Tintinstyle ning avas Östersundis butiigi Tintinstyle & Zmillas.

Haag rääkis Expressenile, et on alati moest huvitatud olnud ning nüüd oli tal lõpuks võimalus sellesse panustada. Siiski ei avaldanud 31-aasta suusataja, palju raha äri rajamiseks kulus.

«Suusatamine ja mood on nii erinevad ning see kontrast teebki asja lõbusaks. Tean omast käest, et kui end üles löön, annab see energiat ning seda tahangi saavutada. Igaüks peaks end oma kehas hästi tundma,» teatas ta ning sõnas, et poleks osanud ette aimatagi, et kord oma äri teeb.

«Ma ei oleks uskunud suusatamist ja moodi tasakaalus hoida. Aga nüüd tean, kuidas oma energiat jaotada ning ma arvan, et see annab mulle palju rohkem kui see väärt on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles