Marit Björgen andis hooaja eel tormihoiatuse (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Björgen võitis naiste suusavahetusega sõidu.
Marit Björgen võitis naiste suusavahetusega sõidu. Foto: Tairo Lutter

Norra suusakuninganna Marit Björgen on olümpiahooaja eel võimsas hoos. Beitostölenis peetud võistlusel võitis norralanna kõik distantsid, kus osales.

Kui Rootsi koondis võistles kodumaal Gällivares ning seal võidutses Charlotte Kalla, siis Norra koondis testis vormi koduses Beitostölenis. Reedel peetud 10 km klassikadistantsil võidutses Björgen 29,4 sekundilise eduga Heidi Wengi ees, Ingvild Flugstad Östberg oli kolmas (+41,0). 

Täna võisteldi 10 km vabatehnikasõidus ning Björgen edestas 12,6 sekundiga Ragnhild Hagat. Weng kaotas Björgenile 30,1 sekundiga.

Björgen sõnas NRK-le, et on enne hooaja algust õigel teel ning ootab põnevusega järgmise nädala lõpus toimuvat MK-avaetappi Rukal. 

«Ootan Charlottega kohtumist põnevusega. Usun, et töötame hästi, aga vastuse saame järgmisel nädalavahetusel. Siis vaatame, kumb on kõvem,» rääkis ta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles