Pyeongchang ootab talve ja publikut

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi välja Pyeongchang 10. veebruaril 2017 ehk täpselt aasta enne taliolümpiat. Kõigi eelduste kohaselt ei jää tali ka tänavu taeva.
Selline nägi välja Pyeongchang 10. veebruaril 2017 ehk täpselt aasta enne taliolümpiat. Kõigi eelduste kohaselt ei jää tali ka tänavu taeva. Foto: KIM HONG-JI/REUTERS/Scanpix

Pyeongchangi taliolümpiamängude alguseni jääb 77 päeva. Üleeile kuulutasid korraldajad ja rahvusvaheline olümpiakomitee (ROK) üheskoos, et kõik olulisemad rajatised on täielikult valmis. Ometi ei saa nad täies rahus käsi põlvile asetada ja hõisata: külalised, tulge aga, pidu võiks alata juba täna!

«Ehitustegevus viimses kui võistluspaigas, samuti suures ja väiksemates olümpiakülades on lõppenud. Olümpiatule teatejooks äratab üle terve Lõuna-Korea suurt huvi. Soulist Pyeongchangi viiv kiirrong on äärmiselt mugav. Olen veendunud, et nii sportlastele kui fännidele pakutakse unustamatu elamus,­» pidas mängude korraldamist koordineeriva ROK-i komisjoni juhi Gunilla Lindberg ajakirjanike ees kui parteikoosoleku lõpukõnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles