Eesti suusasprinterid jäid veerandfinaalist välja

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kilp.
Marko Kilp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Davosi MK-etapil ei jõudnud ükski eestlane vabatehnikasprindis veerandfinaali. 

Kiireim oli Norra noor imemees Johannes Hösflot Kläbo, kes edestas prantslast Lucas Chanavat' 1,27 sekundiga ning itaallast Federico Pellegrinot 1,73 sekundiga.

Eestlaste parim oli Marko Kilp, kes kaotas Kläbole 9,14 sekundiga ja oli 46. Raido Ränkel kaotas norralasele +9,57 ning leppis 50. kohaga. 70ndana lõpetanud Karel Tammjärvel kogunes kaotust +12,92 ning Kristjan Kollil (74. koht) +13,47.

«See võistlus on treeningu üheks etapiks,» lausus Saarepuu Postimehele eile ning lisas, et järgmine suurem eesmärk on Tour de Ski (leiab aset 30. detsember - 6. jaanuar) ja selle nimel nähakse vaeva.

Naiste kvalifikatsiooni parim oli rootslanna Stina Nilsson, kes edestas šveitslannat Ingvild Flugstad Östbergi 2,57 ja Šveitsi suusatajat Nandrine Fändrichi 2,73 sekundiga. Nilssoni põhikonkurent, norralanna Maiken Caspersen Falla oli kaheksas (+4,50).

Veerandfinaalid algavad Eesti aja järgi kell 14.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles