Ränkel oli Alpi karikasarjas 9., Mannima sai 24. koha

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kilp.
Marko Kilp. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sel nädalavahetusel MK-etapi asemel Pyeongchangi olümpiamängude piletite nimel Alpi karikasarjas võistlevad meessuusatajad said tagasilöögi, kui vabatehnikasprindis pääses veerandfinaali vaid üks eestlane. 

Eestlastest oli parim Raido Ränkel, kes lõpetas kvalifikatsiooni 12ndana, kaotust kiireimat aega näidanud Andrew Newellile kogunes 6,8 sekundit. Ränkel jõudis ka poolfinaali, kust edasi kuue parema sekka tal enam murda ei õnnestunud. Tasuks üheksas koht.

Ruka MK-etapil 11. koha teeninud Marko Kilp jäi veerandfinaalist esimesena välja ning oli 31. (+9,8), kohe tema järel oli Kristjan Koll (+9,9). Veerandfinaalist jäi neid lahutama vastavalt 0,4 ja 0,5 sekundit.

Kein Einaste oli 139 lõpetanu seas 61. (+12,4), Kaarel Kasper Kõrge oli 109. (+18,9) ja Algo Kärp 110. (+19,2).

Naiste sprindi kvalifikatsiooni võitis ameeriklanne Sophie Caldwell. Veerandfinaali pääses ka 26. aega näidanud Tatjana Mannima (+10,63). Anette Veerpalu sai 48. koha (+15,18).

Veerandfinaalis jäi Mannima oma sõidus viiendaks, samas pääsesid tema ees lõpetanud naised ka õnnelike kaotajatena poolfinaali. Tema lõppkoht oli 24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles