Norra suusatähe tervise parandamiseks võeti kasutusele äärmuslikud meetmed

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Northug ja Sundby saavad Tour de Skiks terveks?
Kas Northug ja Sundby saavad Tour de Skiks terveks? Foto: ALESSANDRO TROVATI/AP

Norra suusaliit nimetas koondise, mis osaleb tänavusel Tour de Skil. Nimekirja ei kuulu norralaste superstaar Petter Northug, tuurilt võib eemale jääda ka Martin Johnsrud Sundby.

Northugi hooaeg on alanud äärmiselt kehvasti, sest parima tulemusena on tal kirjas 31. koht Lillehammeri MK-etapilt. Viimasel etapil Toblachis Northug kaasa ei teinud, vaid keskendus paranemisele. «Tuli pidurit tõmmata,» kommenteeris Northugi juhendaja Stig Rune Kveen väljaandele VG loobumisotsust.

Northug, Kveen, Norra suusakoondise peatreener Tor Arne Hetland ning Norra murdmaajuht Vidar Löfshus on mitu korda maha istunud, et olukorda arutada. «Olümpiamängudeks vormi saavutamiseks on mitmeid mooduseid. Üks neist on kõva trenn ja üksikud võistlused, mitte seitse võistlusstarti üheksa päeva jooksul. Petter pole terve,» rääkis Hetland Norra ajalehele VG.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles