Otepää MK-etapi saatus selgub homme

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäevane olukord Tehvandi suusastaadionil.
Teisipäevane olukord Tehvandi suusastaadionil. Foto: Ekraanitõmmis

Vähem kui kahe nädala pärast peaks Otepääl toimuma kahevõistluse MK-etapp. Eile saabusid Lõuna-Eestisse aga soojakraadid, mis tegid Tehvandi suusaradadele üksjagu kahju. Otsus, kas kahevõistluse maailma paremik 6. ja 7. jaanuaril Eestis võistleb, tehakse homme.

Tehvandi spordikeskuse juhi Jaak Mae sõnul olid Tehvandi suusarajad eilse seisuga kohati väga jäiseks muutunud. Kõige kriitilisem olukord oli lasketiirus, kus lumekihti katsid suured lombid. Kehvad olid lood ka teistes tuulele avatud ning loodusliku lumega kohtades. Näiteks Kunimäe ümbruses oli Mae sõnul olukord aga enam-vähem hea.

«Enne homset (tänast – toim) õhtut nulli ei luba ning otsus jääb ülehomse (homse – toim) peale. Praegu rahvas suusatab ja sõita saab, aga iga sulailma tunniga jääb lund vähemaks,» kommenteeris Mae Otepääl valitsevat olukorda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles