Lessing tegi Eesti meistrivõistlustel kuldse duubli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Lessing.
Roland Lessing. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kahepäevased Eesti lahtised meistrivõistlused laskesuusatamises lõppesid ühisstardist sõitudega. Eile sprindietapi võitnud Roland Lessing krooniti meistriks ka täna. Naistest tegi parima võistluse Tuuli Tomingas.

Lessing alistas 12,5 km pikkuse raja ja neli lasketiiru ajaga 36.42, tehes vaid ühe möödalasu (0+0+1+0). 56 sekundit vanameistrist tagapool jõudis finišisse Rene Zahkna, kellel tiirudes nii head õnne polnud ja kontole kogunes neli möödalasku (1+1+1+1). Poodiumi kolmandale astmele astus Kauri Kõiv (+1.39; 1+0+1+2), kirjutab laskesuusaliit oma koduleheküljel.

Naiste 10 km pikkusel rajal seadis Tomingas võiduajaks 32.23, tiirudes eksis neiu kokku viiel korral (3+1+0+1). Tema järel sai hõbemedali Grete Gaim (+0.14; 1+1+1+1). Pronksmedal kuulus eile sprindidistantsil triumfeerinud Regina Ojale (+1.34; 2+0+3+2).

Juba tuleval nädalal sõidab koondis Oberhofi, kus toimub neljas maailmakarika etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles