Šokeerivad kaadrid kukkumisest: olümpiavõitja lebas veel paar kuud tagasi intensiivraviosakonnas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks kuud pärast õnnetut kukkumist oli Shaun White taas võistlemas, kui jäi olümpia katsevõistlusel kolmandaks. Kaks katsevõistlust on veel ees.
Kaks kuud pärast õnnetut kukkumist oli Shaun White taas võistlemas, kui jäi olümpia katsevõistlusel kolmandaks. Kaks katsevõistlust on veel ees. Foto: Sean M. Haffey/AFP

Oktoobris tõsiselt kukkunud lumelaudur, kahekordne olümpiavõitja Shaun White avaldas, et lisaks näo kokkulappiseks kulunud 62 õmblusele sattus ta ka intensiivraviosakonda. Nimelt sattus veri tema kopsudesse.

White roovis rennisõidus trikki double flip 1440, kuid kukkus maandudes eriti õnnetult. «Ma veritsesin päris palju, aga teadvust ei kaotanud. Läksin ise parameedikute juurde. Nad ütlesid, et haigla on väga kaugel, seega otsustati mind helikopteriga sinna viia,» kirjeldas ta.

Nüüd avaldas White ühe klipi kaheksaosalisest dokumentaalsarjast, mis kajastab tema teekonda Pyeongchangi olümpiamängudele. Tõsi, sinna veel tal olümpiapiletit pole, sest kuigi White naasis võistlusrajale detsembrikuus, jäi ta USA katsevõistlusel kolmandaks. Kaks järgmist osavõistlust peetakse kahe järgmise nädala jooksul.

Video võib sisaldada häirivaid kaadreid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles