Pettunud Bjørndalen põgenes meedia eest metsa mõtteid koguma

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Einar Bjørndalen
Ole Einar Bjørndalen Foto: Hakon Mosvold Larsen/AP

43-aastane Norra laskesuusataja Ole Einar Bjørndalen põgenes eile Oberhof sprindietapi järel meedia eest metsa peitu.

Eile 52. koha teeninud Bjørndalen oli tulemuses sedavõrd pettunud, et ei tahtnud oma sõitu ajakirjanikele lahata. Pärast metsas mõtetekogumist käis Bjørndalen pressitelgist läbi ning andis sellest ka ajakirjanikele mõista.

Bjørndalen on praegu suure pinge all, sest peab nädalavahetusel kindlasti hästi esinema, et endale olümpiakoht välja teenida. Mees on suurt pinget ka ise tunnistanud.

Eilse sprindi võitis Martin Fourcade, kes edestas norralasi Emil Hegle Svendsenit ja Johannes Thingnes Böd. Eestlastest oli parim 42. koha teeninud Kalev Ermits.

Pyeongchangi taliolümpiamängud toimuvad Lõuna-Koreas 9.–25. veebruarini. Otseülekandeid näitavad Eestis ainult Kanal 2, Kanal 12 ja Postimees. Olümpiaraadioks on Kuku. Kiireima ja mitmekülgseima eestikeelse olümpiakajastuse toob spordisõpradeni veebilehekülg om2018.postimees.ee, mida tasub külastada juba praegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles