Vigastusest taastunud Beilmann naaseb MK-sarja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusataja Meril Beilmann.
Laskesuusataja Meril Beilmann. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sügisel reieluukaela stressmõra diagnoosi saanud Eesti naiste laskesuusakoondislane Meril Beilmann oli vigastuse tõttu sunnitud hooaja alguse vahele jätma ning keskenduma taastusravile. 

Nüüdseks on protsess jõudnud faasi, mil 22-aastasel sportlasel on lubatud võistlusradadele naasta, kirjutab Biathlon.ee. Kontrollstardiks osales Beilmann möödunud nädalal IBU karikasarja sprindivõistlusel, kus saavutas oma karjääri parima, 17. koha.

Eelnevast tulenevalt on koondise treenerid otsustanud anda Beilmannile võimalus ka MK-sarjas. «Kuna Meril tegi väga hea võistluse IBU karikasarjas ja paranemisprotsess on kulgenud plaanipäraselt, siis on õige hetk anda talle võimalus startida ka MK-l. Koondise arsti kinnitusel võib Meril startida ja see sai koondise määramisel ka otsustavaks,» kinnitas koondise abitreener Indrek Tobreluts.

Anterselva MK-etapp algab 18. jaanuaril naiste sprindiga. Lisaks on kavas meese sprint, jälitussõidud ja ühisstardist sõidud. Eestit esindavad Itaalias Kauri Kõiv, Roland Lessing, Kalev Ermits, Regina Oja, Beilmann ja Tuuli Tomingas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles