Björndaleni abikaasa kurjustas norralastega

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Domratševa
Darja Domratševa Foto: Alexey Filippov/Sputnik

Norra laskesuusasõbrad loodavad ikka veel, et olümpiamängudele pääseb ka legend Ole Einar Björndalen, kes ei mahtunud Norra olümpiakoondisesse. Norra Rahvusringhäälingu andmetel kaalutakse kaheksakordsele olümpiavõitjale vabapääsme andmist, kuid kinnitust pole see leidnud.

Ka Björndaleni abikaasa, kolmekordne olümpiavõitja Darja Domratševa tunnistas Valgevene ajakirjandusele, et on norralaste otsuses pettunud.

«Mul on siiani raske uskuda, et ta ei tule olümpiale. Minu jaoks, nagu ka igale teisele laskesuusatamise fännile, oleks tema olümpial võistlemine unistuse täitumine. Kas ta võttis otsust rahulikult? Olge nüüd, kuidas sai ta sellesse rahulikult suhtuda? Ta on ilmselgelt endast väljas, me mõlemad oleme,» teatas Domratševa. 

2016. aasta lõpus tütre Xenia sünnitanud Domratševa ise on olümpiale kindel mineja. Sel nädalavahetusel peetaval Anterselva MK-etapil sai ta sprindis neljanda koha. 

 

4 bears are finally in Korea

A post shared by Ole Einar Bjørndalen (@oleeinarbjorndalen) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles