Kaarel Nurmsalu: jube hea, et saab olümpial kolmele mehele kaasa elada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kolmapäeva õhtul selgus, et Pyeongchangi taliolümpiale pääsevad mitte üks ega kaks, vaid hoopis kolm Eesti suusahüppajat. 

Eesti sai pääsmed, sest erinevad delegatsioonid loobusid vabanenud kohtadest. Seega saavad Artti Aigro kõrval olümpiamängudel osaleda ka Martti Nõmme ja Kevin Maltsev. Eesti suusaliit kinnitas Postimehele nende osalemist.

Endine suusahüppaja ja kahevõistleja Kaarel Nurmsalu, kes olümpiaülekannetes hüppevõistlusi kommenteerib, oli head uudist kuuldes õnnelik. «Jube hea, et saab kolmele mehele kaasa elada. Loodan, et kuttidel läheb väga hästi,» rõõmustas Nurmsalu, kes sai uudisest teada Postimehe ajakirjanikult.

Nõmme ja Maltsev pole tänavusel hooajal säravaid tulemusi näidanud, millegi hiilgavaga pole hakkama saanud ka Aigro, kuid Nurmsalu rõhutas, et suusahüppevõistlusel võib juhtuda absoluutselt kõike.

«Loodame, et nad on suutnud oma vormi ajastada. Seda on raske loota, aga tegelikult võib suusahüpetes kõik üle öö muutuda. Jääme imele lootma,» kommenteeris Nurmsalu.

Nurmsalu hinnangul võib suusahüppajate esitused kordaläinuks lugeda, kui lõppvõistlusele ehk 50 parema sekka pääseb üks Eesti sportlane, parimal juhul isegi kaks eestlast. «Kui üks suusahüppaja suudab kvalifikatsioonist edasi pääseda – see on juba õnnestumine,» tõdes endine tippsportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles