Marko Kaljuveer: Eestis pole kerge sportlane olla

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia peaprodutsendile Marko Kaljuveerile on Pyeong­changi tali­olümpia juba viies, mida ta pordikommentaatorina kajastab. Esimene kord tegi ta seda juba aastal 2002.
Eesti Meedia peaprodutsendile Marko Kaljuveerile on Pyeong­changi tali­olümpia juba viies, mida ta pordikommentaatorina kajastab. Esimene kord tegi ta seda juba aastal 2002. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Lugupeetud olümpiafännid, köhige kopsud puhtaks, sest suur kogus spordiõhku ootab ahmimist! Lõuna-Koreas kolm nädalat vältavad taliolümpiamängud peaksid rahuldama suurimagi spordisõbra vajadused.

Järgmisel reedel marsib ligi 3000 sportlast sadakonnast riigist, nende seas 22 kodumaa atleeti, Pyeongchangi olümpiastaadionile, et avada 23. tali­olümpia.

Viiendale taliolümpiale sõitnud ja kaheksal korral Eestile teleõigusi kaubelnud Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer annab lugejatele aru, mida tiitlivõistlustelt oodata ja milline kadalipp tuli kontsernil läbida, et olümpiapilt meie telereisse jõuaks. Intervjuust ei puudu vahvad meenutused varasematest mängudest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles