Olümpiaküla – kas tõesti söögi- ja seksifestival?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Miks ei ole Pyeongchangi olümpiakülas viimastel olümpiatel sportlasi magnetina tõmmanud restorani? Millest tunnevad Eesti sportlased enim puudust? Kas igal olümpial taas päevakorda tõusev seksiteema on olümpiakülas tõesti sedavõrd aktuaalne? Postimehel õnnestus olümpiakülas ringkäik teha ning neile põletavatele küsimustele vastused saada!

Meie ekskursioon toimus Pyeongchangi olümpiakülas, kuhu on majutatud lumealade sportlased. Teine, mere-äärses Gangneungis paiknev olümpiaküla on mõeldud jääalade sportlastele.

Eesti delegatsioonil on Pyeongchangi olümpiakülas kasutada seitse kolme magamistoaga korterit. Lasnamäe kortermaja meenutavas 15-korruselises elamus jagavad Eesti delegatsiooni naisliikmed korterit seitsmendal korrusel. Aja kokkuhoiu mõttes soovitab laskesuusataja Johanna Talihärm ajakirjanikel lifti vältida ning talle külla tulla treppidest.

Lükkame kollektiivselt laskesuusataja ettepaneku tagasi ning jääme koos Togo olümpiadelegatsiooni liikmetega lifti ootama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles