Postimehe video: mida rääkisid Krüger ja Peiffer pärast üllatuslikke olümpiavõite?

MAAA
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval oli Pyeongchangi olümpiamängudel võistlustules tervelt kuus eestlast. Ükski neist kõrgesse medalimängu ei sekkunud, kuid nii meeste suusavahetusega sõidu kui ka laskesuusatamise sprindivõistluse võitsid tõelised üllatusmehed. 

Karel Tammjärv lõpetas 15+15km suusavahetusega sõidu 32. kohal. «Külm iseenesest polnud, niivõrd hea soe pesu oli all, et mingi hetk tundus, et olin isegi üleriietatud,» sõnas eestlane pärast finišit. 

Andreas Veerpalu lõpetas olümpiadebüüdi 47. kohal. «Ei oskagi midagi öelda, pole nii raskeid tingimusi ja võistlust varem olnud, midagi kerget ei olnud.» 

Olümpiavõitjaks krooniti aga norrakas Simen Hegstad Krüger. «Päras kukkumist teadsin, et ees ootab pikk võistlus. Üritasin jääda rahulikuks, liikuda koguaeg ettepoole ja grupp kinni püüda. Pärast 15km, kui hakkasime uisku sõitma, keskendusin ainult sõidu võitmisele.»

Meeste laskesuusatamise 10km sprindi võitis sakslane Arnd Peiffer. «Võistlus oli huvitav, kuna täna oli raske lasta. Lamades tiirus pidin tegema neli parandust. Olin pisut närvis, aga kõik oli kontrolli all. Tegin puhta laskmise, mille üle olen õnnelik. Arvan, et tegin ka rajal üsna head sõitu, aga oli võidus väga üllatunud, sest pidasin seda võimatuks.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles