Alpensiast Ilveseni ja rõlgest ilmast valge tiigrini: mida pakkus Pyeongchang?

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmised taliolümpiamängud toimuvad 2022. aastal Hiina pealinnas Pekingis, kes saab esimeseks suve- ja taliolümpiat võõrustanud linnaks.
Järgmised taliolümpiamängud toimuvad 2022. aastal Hiina pealinnas Pekingis, kes saab esimeseks suve- ja taliolümpiat võõrustanud linnaks. Foto: FRANCOIS-XAVIER MARIT/AFP/SCANPIX

17 päeva kestnud 23. taliolümpiamängudel Pyeongchangis selgusid olümpiavõitjad 102 alal. Nagu ikka, jääb olümpia igaühele meelde ise moodi. Ammendava kokkuvõtte koostamine on seega võimatu ülesanne. Aga üks subjektiivne valik 21 märksõna kaudu on selline.

Alpensia suusakeskus oli taliolümpia üks kahest südamest. Just seal selgusid murdmaa- ja laskesuusatamise, kahevõistluse, suusahüpete olümpiavõitjad. Kas lõunakorealastele võõraste spordialade tarbeks rajatud kompleks suudab olla jätkusuutlik?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles