Jaanus Kriisk taas EOK presidendiks valitud Sõõrumaast: tal ei ole tegevuskava

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Jaanus Kriisk.
Jaanus Kriisk. Foto: Sille Annuk

Möödunud nädalal peetud Eesti Olümpiakomitee täiskogu järel pakkus enim kõneainet taas organisatsiooni presidendiks valitud Urmas Sõõrumaa otsus nimetada täitevkomiteesse hulgaliselt poliitikuid. Algselt ka enda presidendi kandidatuuri üles seadnud Jaanus Kriisk on koosseisu suhtes kriitiline, leides, et see ei anna spordisüsteemile juurde ei ideid ega energiat.

Uude EOK täitevkomiteesse nimetas Sõõrumaa hulgaliselt poliitikuid, viidates vajadusele tuua sporti enam raha, kirjutab ERR. Jaanus Kriisk aga leiab, et sellisele koosseisule tänapäeva spordis kohta ei ole. «Tal (Urmas Sõõrumaal – toim.) ei ole ei tegevuskava ja nüüd näeme täitevkomitee [näol], et ei ole ka inimesi, kes sellega tegelema hakkavad.» arvab Kriisk.

«Me jõudsime perestroika-aega tagasi, et on hästi palju poliitikuid ja on mõni spetsialist, kes juhivad seda valdkonda. Nüüd on hirm, et kui andsime täitevvõimu käest seadusloojale ühe instantsi tagasi, siis kas järgmisena lähme prokuratuuri, kohtusüsteemi jne,» jätkas ta.

Loe refereeritud artiklit ERRi spordiportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles