VÕISTLUS ⟩ Joonista Eesti olümpiakoondislastele maskott!

Postimees Sport
Copy
Joonista Eesti olümpiakoondislastele maskott!
Joonista Eesti olümpiakoondislastele maskott! Foto: Postimees Grupp

Postimees Juunior, Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseum ning Eesti Olümpiakomitee kutsuvad kõiki lapsi üles joonistama meie Tokyo olümpiale minevatele sportlastele õnnetoovat maskotti! Valitud joonistuste autorid saavad endale ka toredad auhinnad, millest suurim on aga see, et rahvalemmikust õmmeldakse eksklusiivne mänguasi, mille saavad endale nii võidutöö autor kui ka terve Eesti olümpiakoondis!

Võistlus on avatud kõigile 5–16-aastastele lastele ning valitud töödest tehakse Eesti Spordi- ja Olümpiamuuseumis näitus. Joonistusvõistlusel saab töid esitada lehel om.postimees.ee/joonistuvoistlus või saata see posti teel koos kontaktandmetega märksõnaga «Olümpia joonistusvõistlus» aadressile Postimees Grupp AS, Tartu mnt 80, 10112, Tallinn. Tööde esitamise lõpptähtaeg on 30. mai.

Auhindu jagub nii iga vanuseklassi silmapaistvamatele töödele kui ka aktiivsematele klassidele. Žürii lemmikute vahel toimub 7.–13. juunil ka rahvahääletus, mille võitja töödest õmmeldakse valmis füüsiline mänguasi.

Kampaania reeglid:

Žürii valib kõigi osalejate vahel välja kolm silmapaistvamat tööd kolmes vanusekategoorias: 5–8-aastased, 9–12-aastased ja 13–16-aastased. Üheksa populaarsemat tööd pannakse üles veebilehele om.postimees.ee/joonistuvoistlus, kus kõigil huvilistel on võimalik lemmiku poolt hääletada. Eraldi auhinna saavad ka aktiivseimad klassid. Sealt, kust saadetakse enim töid, loositakse omakorda välja spordi- ja olümpiamuuseumi olümpiateemaline haridusprogramm.

Osalemiseks kliki SIIA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles