Doncicil on MVP-auhinnast kama kaks, teda huvitab vaid olümpia

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Olümpiapääset tähistav Luka Doncic.
Olümpiapääset tähistav Luka Doncic. Foto: Alfredas Pliadis/SCANPIX

Sloveenia korvpallikoondise esimest korda olümpiamängudele vedanud Luka Doncic sõnas mängujärgselt, et atmosfäär Leedu koondise vastu mängides oli imeline.

«Meil ei olnud mänguks valmistumisel just eriti aega, aga nägime oma eesmärgi nimel palju vaeva. Meeskonnal oli imeline atmosfäär, me kõik andsime väljakul endast parima ja saime olümpiapileti kätte,» sõnas kolmikduubli teinud sloveenide tähtmängija pärast mängu pressikonverentsil.

Turniiri parima mängija auhinna kohta sõnas Doncic: «Mulle ei lähe MVP auhind absoluutselt korda, mis loeb, on see, et meie korvpallikoondis jõudis esimest korda olümpiamängudele. 

See on iga lapse unistus ja ka mina ei olnud mingi erand. Meie kõigi unistus täitus, võitlesime selle nimel palju ja väärime oma kohta olümpial.»

Varsti pärast esimestele küsimustele vastamist tormasid Doncicile seltsi hulk laulvaid Sloveenia koondise mängijaid, kellest õige mitmed hoidsid käes õllepurke. 

«Siinne õhkkond on ideaalne. Oleme mängijatega üks pere nii väljakul kui ka väljaspool seda. Meil on imelised mängijad. See kõik on lihtsalt fantastiline,» kõlas joovastuses Dallas Mavericsi mängumehe lõppakord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles