Väljakutse: tundide kaupa rääkida ja samal ajal häälepaelu säästa

Karl Mihkel Eller
Copy
Kuni viimase hetkeni püsis lootus, et Tokyo olümpial pääsevad vähemalt kohalikud pealtvaatajad tribüünile. Nüüd on aga teada, et võistelda tuleb inimtühjadel areenidel.
Kuni viimase hetkeni püsis lootus, et Tokyo olümpial pääsevad vähemalt kohalikud pealtvaatajad tribüünile. Nüüd on aga teada, et võistelda tuleb inimtühjadel areenidel. Foto: 234149+0900

Margus Uba (45) ja Timo Tarve (41) kommenteerivad Tokyos kergejõustikuülekandeid. Uba läheb olümpiale tööülesandeid täitma kuuendat korda, kuid sarnaselt Tarvega on Tokyo temale esimene kord kohapeal otseülekannet teha. Teadmatust on enne olümpiat palju olnud, see ei ole peavalu tekitanud ainult sportlastele, vaid ka nende sooritusi vahendavatele ajakirjanikele.

Mida Tokyo mängudelt ootate?

Margus Uba: Vaatamata pandeemiale võiks see olümpia olla nagu varasemad. Kaasakiskuvad, tribüünidel on publik, võistluspaigas valitseb korralik atmosfäär. Lisaks loodan, et esimest korda elus Jaapanisse minnes on huvitav vaadata, mismoodi selline tehnikamaa nagu Jaapan on mängude korraldamisega hakkama saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles