PM TOKYOS ⟩ Kaaberma jalg pandi kipsi, aga vehklejad ei lase moraalil langeda

Marko Kaljuveer
, Olümpiaprogrammi juht
Copy

Eesti olümpiakoondise vehklejad on Jaapanis olnud juba mõnda aega laagerdanud ning saabusid nüüd olümpialinna. Kuigi naiskonna peatreener Kaido Kaaberma väänas õnnetul kombel jala välja ja see tuli kipsi panna, siis epeevehklejad on sellest hoolimata võistluseks hästi meelestatud.

Epeevehklejad teevad avastardi laupäeval, kui kavas on individuaalvõistlus. OM-debüüdi teeb Katrina Lehis, kes kolm aastat tagasi tuli Euroopa meistriks.«Tunnen end hästi, põnev on ka,» rääkis debütant Kanal 2 «Reporterile». «Kunagi Euroopa mängudel sai käidud, oli ka üsna sarnane, aga ikkagi olümpial on õhkkond teistsugune.»

Julia Beljajeva ütles, et Tokyost kahetunni sõidu kaugusel asuvas Saku linnas toimunud treeninglaagris olid koroonareeglid veelgi karmimad kui olümpialinnas. «Seal istusimegi ainult toas ja käisime trennis. Jalutada ei tohtinud, ainult teatud piirkonnas natuke, üks tund päevas,» rääkis Beljajeva.

Naiskonna peatreener Kaido Kaaberma väänas aga Jaapanis oma jala nii õnnetult välja, et see tuli panna kipsi. Kas jala olukord on päris hull? «Ei tea, eks see paistab. See kips pole kõige tähtsam. On muud olulised teemad praegu käsil,» jäi Kaaberma rõõmsameelseks.

Videoloos saab veel teada, kuidas harjusid vehklejad ajavahega, milline on koondise sisekliima ja mida olümpialt oodatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles