PM TOKYOS ⟩ Kontaveit alustab olümpiaturniiri laupäeval, avaringi vastane on raske pähkel

Jarmo Jagomägi, Tokyo
Copy

Eesti esireket Anett Kontaveit kohtub Tokyo olümpiamängude naisüksikmängu avaringis laupäeval maailma 19. reketi Mari Sakkariga. Kreeklanna võib eestlannale osutuda üsna ebamugavaks vastaseks.

Kontaveidi ja Sakkari kohtumine toimub laupäeval 3. väljaku teise mänguna. Eesti aja järgi on matši orienteeruv algusaeg 6.30.

25-aastane Sakkari ja samaealine Kontaveit on tenniseväljakutel kohtunud üheksa korda, kokkuvõttes juhib kreeklanna 5:4, tänavune on seis 1:1. Füüsiliselt võimas Sakkari alistas Kontaveidi viimati maikuus Madridis toimunud saviliivaväljaku turniiril 6:3, 6:1. Toona vaevles eestlanna aga salapärase tervisemure käes.

«Tervis on korras ja üldiselt on ka kõik hästi. Olen saanud korralikult treenida, tiba pikemalt. See tuleb kindlasti kasuks, sest sel aastal on mitmeid pause sisse tulnud – näiteks haiguse või Austraalia karantiini tõttu. Nädalad, kus saan vaid trenni teha, on väga kasulikud,» rõõmustas Kontaveit pressikonverentsil.

Anett Kontaveit treeningul Ariake Tennis Parkis. Sparringupartneriks oli maailma 12. reket Belina Bencic.
Anett Kontaveit treeningul Ariake Tennis Parkis. Sparringupartneriks oli maailma 12. reket Belina Bencic. Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles