Kopsutapjast avastart sõudjate moraali ei murdnud (1)

Siim Kaasik, Tokyo
Copy
Eesti sõudjatel avaneb võimalus A-finaali pääset püüda pühapäevases lohutussõidus. Medalimängu sekkumiseks on seal vaja lõpetada kahe parema hulgas.
Eesti sõudjatel avaneb võimalus A-finaali pääset püüda pühapäevases lohutussõidus. Medalimängu sekkumiseks on seal vaja lõpetada kahe parema hulgas. Foto: Tairo Lutter

Eesti sõudmise paarisaerulisel neljapaadil ei õnnestunud esimese katsega Tokyo olümpial medalisõitu pääseda, kuid sportlased häirekella löömiseks põhjust ei näe.

Kuigi neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ja Jüri-Mikk Udam andis võistluseelsel pressikonverentsil mõista, et eesmärk on tagada finaalikoht esimese stardiga, naasti sõudekanalist pettunult. Poola ja Itaalia paatkonnad olid reede varahommikul teisest klassist, edestades meie mehi vastavalt 7,87 ja 7,84 sekundiga.

Esimesed ohumärgid andsid sõudjatele endast märku juba 500 meetri peal. Taimsoo sõnul oli tema pulss sel hetkel 20 lööki üle anaeroobse piiri. Hooaja kõrgeimat pulsisagedust tunnistas ka Udam.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles