GALERII ⟩ Katrina Lehis lõpetas Eesti naissportlaste 10 586 päeva kestnud ootuse olümpiamängudel

Postimees Sport
Copy

Katrina Lehis võitis Tokyo olümpiamängudel naiste epeevehklemise individuaalturniiril pronksmedali. Sellega lõpetas ta olümpiamängude medalipõua Eesti naissportlaste seas.

Viimane olümpiamedal enne tänast Katrina Lehise pronksist autasu pärines 1992. aasta Barcelona olümpiamängudest, kus Erika Salumäe triumfeeris trekisõidus.

«Mul on väga raske midagi öelda. Olen täna väga palju karjunud. Paar tundi tagasi olin väga pettunud, kui kaotasin Pepescule. Teadsin, et pean pettumise kõrvale jätma, sest mulle tuleb vastu noor ja hulljulge venelanna.

Olin temaga alles kohtunud. Olen ilmselgelt väga rahul ja jätsin kõik areenile. Mul on alati turniiridel esimesed matšid väga rasked. Siin ma olen! Ma loodan, et statistika räägib tõesti minu kasuks ja otsustavad torked räägivad minu kasuks. Esimese ringi matš oli närvide peale ja õnneks suutsin mina sellest edukalt väljuda.

Olen väga tänulik, kes mind jälgis. See oli minu esimene olümpia ja see oli väga suureks abiks! Ma soovin enda pere tervitada, keda pole väga ammu näinud,» sõnas Lehis pärast pronksmedali võitmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles