PM TOKYOS ⟩ Tiheda võistlusgraafikuga Zirk väsimuse üle ei kurda

Margus Uba
Copy

Kregor Zirk pääses 200 m vabalt ujumises 11. ajaga poolfinaali ning esmaspäeval tuleb tal nüüd võistlustulle asuda kahel distantsil. Teist päeva järjest ujus ta ka Eesti rekordi, 200 m vabalt ujumise uued rekordnumbrid on 1.46,10.

Oma eelujumises oli Zirk kõige nõrgema isikliku rekordiga, kuid oli finišis kolmandana. Tihe võistlusgraafik pole Zirkile probleemiks kujunenud. «Väsinud ei olnud, magasin öösel ilusti. Hommikul ujumas ei käinud, aga tegin olümpiakülas väikese venituse, üritasin lihtsalt puhata. Tundub, et puhkasin ilusti välja,» ütles ta intervjuus Kanal 2-le.

Suurvõistlusele omaselt noorel eestlasel liblikaid kõhus pole? «Ei ole üllataval kombel. Natuke ikka on, aga mitte nii palju, kui ma arvasin, et oleks,» pakkus Zirk.

Esmaspäeval on Zirkil programmis kaks võistlusstarti. 200m vabalt ujumise poolfinaal hommikul ja õhtul sama distants liblikujumises. «Praeguse plaaniga on nii jah. Eks kui ma 200 vabalt finaali saan, siis liblikast loobun. Seda vaatame homme hommikul, seal saab jooksvalt asju ümber mängida,» jättis ta plaani lahtiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles