Koroonasse haigestunud olümpiarattur võrdles karantiinihotelli psühhiaatriahaiglaga

Postimees Sport
Copy
Simon Geschke.
Simon Geschke. Foto: BENOIT TESSIER/Reuters/Scanpix

Profirattur Simon Geschke andis Tokyo olümpiamängudel positiivse koroonaproovi ning peab kümme päeva veetma karantiinis. Tema hotellitoa aknad ja uksed on lukus ning 35-aastane sakslane võrdles elamistingimusi psühhiaatriahaiglaga.

Tema arvates meenutab hotellituba rohkem vaimuhaiglat. «Karantiin on üks asi, aga see hotell on üpris vana ja kõik on väga range. Aknad on lukus, ma ei tea miks. Väljast süüa pole võimalik tellida. Siin pole mitte midagi. See on pooleldi vangla, pooleldi psühhiaatriahaigla,» põrutas Cofidise profitiimi kuuluv Geschke.

Ta kirjeldas, milline näeb välja tema päevane rutiin. «Kell seitse hommikul äratatakse mind läbi kõlarite üles. Siis tuleb mul mõõta kehatemperatuuri ja hapnikutaset. Mulle on selgusetu, miks ma pean kõike nii vara tegema, kui mul pole terve päev mitte midagi muud teha,» vahendas sakslase sõnu väljaanne Sportbuzzer.de.

Prantsusmaa velotuuril otse olümpiale tulnud sakslasel on raske ka moraali kõrgel hoida, sest on pidanud kaua kodunt eemal olema. «Ma pole viis nädalat koju saanud, ses olin enne olümpia Tour de Francel. Vaimselt on mul juba päris raske. See on õudusunenägu,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles