Selgus, miks jäi Doncicil olümpiarekord jahtimata

Postimees Sport
Copy
Luka Doncic.
Luka Doncic. Foto: Meng Yongmin via www.imago-images.de/Scanpix

Sloveenia korvpallimeeskonna peatreener Aleksandr Sekulić ja kaitsja Zoran Dragic avaldasid, et Luka Doncic soovis ise kohtumises Argentina vastu pingile tulla ja seetõttu ei ohustanud ta olümpiamängude kõigiaegade punktirekordit.

Doncic ise hiilis meediatähelepanust kõrvale ning kommentaare ei jaganud. Küll aga rääkisid pressikonverentsil tiimiliikmed. Peatreener kinnitas, et Doncic ise soovis puhkama minna. «Ma proovisin teda tagasi mängu saada. See näitas tema iseloomu. Ta tuli siia, et teha midagi Sloveenia jaoks, mitte ise endale. Ta näitas seda kogu tiimile. See on suurepärane näide,» vahendas Reuters Sekulićit.

«Kõik ütlesid pingil Lukale, et las ta püüab seda rekordit. Aga ta pole selline. Ainult võit on tähtis. Luka saab sellest aru. On hullumeelne mõelda, et ta on alles 22-aastane,» rääkis Dragic.

Doncic viskas kohtumises Argentina vastu 31 minutiga 48 punkti. Tal oli võimalus purustada olümpiamängude punktirekord, mida hoiab jätkuvalt enda käes Oscar Schmidt, kes on ühes kohtumises visanud 55 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles