Napilt olümpialt eemale jäänud Kuusk: heas mõttes tekkis isegi kerge kadedus

Rasmus Vatter
, Suvereporter
Copy
Kristina Kuusk.
Kristina Kuusk. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eelmisel suvel emaks saanud Kristina Kuusk jäi esimesena Tokyo olümpiamängudele sõitnud epeenaiskonnast välja, kuid on sellest hoolimata koondisekaaslaste triumfi üle äärmiselt õnnelik.

«Eestlannade võidu üle oli ikka väga väga hea meel. Heas mõttes tekkis isegi kerge kadedus,» vihjas Kuusk, et oleks tahtnud ka ise hea meelega kuldsesse koondisesse kuuluda.

Kuuse sõnul on sportlastel, kes neljaliikmelisse naiskonda ei kuulu, raskem ennast sinna sisse suruda, sest trenni tegemiseks ja võistlustel käimiseks napib vahendeid. Olümpiavõit pidi nüüd selles osas natuke olukorda parandama.

Sellest hoolimata loodab ta kolme aasta pärast toimuval Pariisi olümpial ka juba ise medalite jagamisel sõna sekka öelda.

2017. aasta maailmameister veel koondisekaaslastele helistanud ei ole ja sooviks õnnitlused edasi anda ikka isiklikult ning näost näkku.

Homme Kuuske aga suure tõenäosusega lennujaamas olümpiasangareid vastu võtmas näha ei saa: «Oleneb, kuidas ma jõuan. Mul on samal ajal kooli sisseastumiskatsed. Sellega läks kuidagi kehvasti, et kaks asja niimoodi kokku langesid, muidu oleks tahtnud lennujaama minna küll.»

Kuusk enne kõrgkooli sisse saamist oma erialavalikut avalikkusega jagada ei soovinud, lausudes vaid, et «konkurents on tihe!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles