VIDEO ⟩ Tõnu Endrekson: viis olümpiat ja viis finaali, täna lihtsalt polnud meil seda sisu

Marko Kaljuveer
, Olümpiaprogrammi juht
Copy

Eesti paarisaeruline neljapaat tegi taas ühe võimsa sõidu, kuid kahjuks, ei päädinud see medaliga. Nii Tõnu Endrekson kui ka Kaspar Taimsoo kinnitasid, et neil polnud täna midagi juurde panna.

«Meil polnud pakkuda seda sisu. Võitlus vaim oli olemas, aga meil polnud täna midagi juurde panna,» sõnas Taimsoo ning sellega nõustus ka kogenum Endrekson.

Kuna finaalsõit peeti tormiohu tõttu päeva võrra hiljem, siis kulus lisaks tulnud puhkepäev kogenud Eesti sportlastele marjaks ära. Seda tunnistas ka Endrekson. «Puhkepäev tuli igati kasuks. Eile oli päris õõnes tunne sees. Tegelikult ma ei taastunudki enam siin ära ja ausalt öeldes algas kõik olümpiakvalifikatsioonist, millest mina ei taastunudki ära. Ei pidanud lihtsalt vastu,» selgitas 42-aastane Endrekson ausalt.

Kui tavapäraselt jääb järgmiste olümpiamängudeni neli aastat, siis nüüd hoopis kolm. Nii Endrekson kui ka Taimsoo väga kindlalt Pariisi olümpiamängude suunas ei vaata. Vähemalt mitte sportlasena. «Vaevalt mina sinna sportlasena jõuan. Ehk delegatsiooniliikmena. Viis olümpiat ja viis olümpiafinaali,» vaatas Endrekson tagasi karjäärile.

«Peab kaaluma. Mõni asi võib-olla tuleb lõpetada ära õigel ajal. Lahti pole küll midagi. Mul on olnud au Endreksoni ja Allar Raja kõrvalt oskusi ammutada. Samas tuleks ehk midagi muud ka teha,» lisas Taimsoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles