Koroonamured olümpiamängudel: USA sporditäht nakatus koroonaviirusega, lähikontaktis olnud Austraalia kergejõustikukoondis saadeti eneseisolatsiooni

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sam Kendricks.
Sam Kendricks. Foto: Charlie Riedel/SCANPIX

Tokyo olümpiamängud peetakse ajal, mil koroonaviirus pole maailmast kuskile kadunud. Eneseisolatsiooni on pidanud minema mitmed sportlased ja abilised, kuid nüüd suunati sinna kogu Austraalia kergejõustikukoondis.

Austraalia kergejõustikukoondises oli liikmeid, kes sattusid lähikontakti sportlasega, kes nakatus koroonaviirusega. «Meie kergejõustikukoondis suunati eneseisolatsiooni ning nad peavad viibima seal kuniks kõik protseduurid on läbitud. Koroonaviirusega nakatunud sportlane oli USA kergejõustikukoondisest,» seisis Austraalia Olümpiakomitee teadaandes.

Pressiteates oli ka märgitud, et kõik Austraalia koondislased on teinud juba koroonatesti, mille tulemusi veel oodatakse.

Kokku saadeti eneseisolatsiooni Austraalia meedia teatel 63 sportlast. Koroonaviirusega nakatunud sportlane oli USA teivashüppaja Sam Kendricks, kes enne võistlust treenis koos Austraalia sportlase Curtis Marshalliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles