PM TOKYOS ⟩ Sloveenia peatreener hoolealuste viina- ja vesipiibupeost: ma ei pilguta isegi silma

Jarmo Jagomägi, Tokyo
Copy
Peatreener Aleksander Sekulic keskel ja hoolealused tema ümber.
Peatreener Aleksander Sekulic keskel ja hoolealused tema ümber. Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS/Scanpix

Esimest korda olümpiamängudele jõudnud Sloveenia korvpallikoondis on Tokyos alustanud hiilgavalt, avavoorus alistati kindlalt Argentina, täna saadi muretult jagu võõrustajast Jaapanist. Aga meepotis on ka pisike tõrvatilk. 

Veidi enne teist alagrupivooru lekkisid sotsiaalmeediasse fotod ja videod, kus Sloveenia koondise mängijad, eesotsas Luka Doncici ja Zoran Dragiciga, popsutasid vesipiipu, jõid viina ja mängisid pokkerit. Paistab, et kerge lõõgastumine mängijaid ei seganud, sest Jaapan pisteti kotti 116:81. 

Postimees uuris mängujärgsel pressikonverentsil peatreenerilt Aleksander Sekulicilt, kas tema hoolealused rikkusid tiimisiseseid reegleid. 

«Ei, mängijad ei rikkunud reegleid ega teinud midagi valesti. Ma ei näe selles absoluutselt probleemi,» vastas juhendaja. 

Väidetavalt lekitas kõmulise materjali Hispaania naistekoondisesse kuuluv Cristina Ouvinha. Spekuleeritakse, et võib-olla oli tegemist teatud saboteerimiskatsega, sest Hispaania meeste rahvusesindus kuulub Sloveeniaga ühte alagruppi. 

«Ma ei taha sellele tarbetult palju tähelepanu pöörata. Ma ei tea, mis oli tema eesmärk ja mõte, aga ma ei pilguta sellise asja peale isegi silma,» kommenteeris Sekulic ja kinnitas, et Sloveenia koondise sisekliimaga on kõik parimas korras. 

Muide, Ouvinha palus hiljem ka avalikult vabandust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles