Video ⟩ Karmi kukkumise üle elanud Rio olümpiavõitja lõpetas poodiumi asemel haiglas

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Meedikud Connor Fieldsi võistlusareenilt ära toimetamas.
Meedikud Connor Fieldsi võistlusareenilt ära toimetamas. Foto: Christian Hartmann

BMX jalgrattasõidu Rio olümpiavõitja Connor Fields lootis poodiumile tõusta ka Tokyo mängudel, kuid selle asemel lõpetas ta hoopis haiglas. 

Nimelt põrkas ameeriklane olümpiamängude poolfinaalis ühel hüppel õrnalt kokku prantslasest konkurendi Romain Mahieu'ga, mille tagajärjel maandudes karmilt kukkus.

Vahetult Fieldsi selja taga vändanud hollandlane Twan van Gendt ja prantslane Sylvian Andre ei suutnud maadudes aga sellele reageerida ning sõitsid ameeriklasele otsa. 

28-aastane rattaäss sai enne kanderaamiga areenilt ära viimist kohapeal arstiabi ning ta toimetati võistluspaigast kiirabiga haiglasse. Tema vigastuste tõsidus pole veel teada.

USA rattakoondis on andnud siiski teada, et Fields on teadvusel ning viibib täiendavatel uurimistel.

Tund aega hiljem toimunud finaalis tõusis poodiumi kõrgeimale astmele hollandlane Niek Kimmann, kellele järgnesid britt Kye Whyte ja kolumblane Carlos Alberto Ramirez Yepes. 

Naiste BMX jalgrattasõidus rändasid medalid samadesse riikidesse, kuid teises järjekorras. Kulla viis Suurbritanniasse Bethany Shrievers, kellele järgnesid kolumblanna Mariana Pajon ja hollandlanna Merel Smulders. 

Reporteri olümpiapäeva kokkuvõte, kus näha Fieldsi kukkumine:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles