Epp Mäe: nüüd tuleb jaapanlannale pöidlaid hoida

Marko Kaljuveer
, Olümpiaprogrammi juht
Copy

Eesti maadleja Epp Mäe alustas täna olümpiaturniiri. Kui avamatši suutis eestlanna Kanada maadleja Erica Elizabeth Wiebe vastu 5:4 võita, siis veerandfinaalis tuli tunnistada jaapanlanna Hiroe Minagawa 0:3 paremust.

Mäe oli olümpiaturniiriks hästi valmistunud, kuid talle lihtsalt ei sobi Minagawa vastu maadelda. Kuna üksteisest elatakse väga kaugel, siis mõõtu ei saa liiga tihti nad omavahel võtta. «Ta on kõige ebamugavam vastane minu jaoks. Pole kuigi kerge leida kohti, kus rünnakule asuda. Korra sain ta jala kätte, ent lõpuni ei suutnud viia seda võtet. Ta on lühike ja jässakam,» alustas eestlanna intervjuud.

Enne olümpiamänge tegi Mäe trenni mitme olümpiasportlasega. Tallinnas käis tal laagris ka näiteks avaringis täna eestlannale alistunud kanadalanna. «Tema vastu sain tunnetuse kätte, aga jaapanlannaga liiga tihti ei kohtu.»

Nüüd peab Mäe lootma, et Minagawa suudaks olümpiafinaali jõuda. See selgub juba täna ning sel juhul saaks eestlanna jätkata võistlust lohutusringis. «Nüüd tuleb hoida pöidlaid jaapanlannale. Tunne oli hea, aga siin on konkurents niivõrd tihe, et siin ei oska olümpiavõitjat küll ennustada,» lõpetas Mäe.

Vaata, mida rääkis ka treener Ahto Raska:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles