Olümpiakülas toimus jooming, mis lõppes katkiste voodite ja auguliste seintega (1)

Christopher Krutto
Copy
Tokyo olümpiaküla. Pilt on illustratiivne.
Tokyo olümpiaküla. Pilt on illustratiivne. Foto: KIM KYUNG-HOON/Scanpix

Mitmed meediaväljaanded kirjutavad, kuidas Tokyo olümpiakülas käis möödunud reedel kõva pidu, mille käigus said kahjustada ka hotellitoad.

Hetkel pole täpselt teada, palju sportlaseid peoga seotud oli ja mis riikidest nad pärit olid, siis Šveitsi väljaande Blicki andmetel lõppes see vaid tänu sellele, et politsei kohale ilmus.

Olümpiakülas valitsevad koroonaviiruse tõttu karmid reeglid, mida sportlased peavad jälgima. Nende eiramine võib viia sportlase olümpialt eemaldamiseni. Alkoholi võivad sportlased tarbida ainult üksi oma tubades.

«Me uurime juhtunut ja võtame ette vajalikud sammud. Kaks Gruusia judokat saadeti juba minema, sest nad lahkusid mullist,» rääkis Tokyo olümpiamängude direktor Toshiro Muto.

Kusjuures kõige hullemas seisus olid austraallaste toad, kus mitmed voodid olid katki tehtud ja seintesse augud löödud. Austraalia olümpiakomitee aseesimees Ian Chesterman ütles, et selline käitumine on vastuvõetamatu.

«Mõned noored inimesed tegid eksimusi. Nad jätsid oma toad halba olukorda. Peame nende eksimustega elama ja isikud on oma tegusid kahetsenud,» rääkis Chesterman.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles