Pidu Austraalia koondise kojulennul läks tõeliselt üle käte (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Austraalia koondise võistlusvorm.
Austraalia koondise võistlusvorm. Foto: ODD ANDERSEN/Scanpix

Tokyo olümpiamängudel on jäänud pidada veel ainult neli võistluspäeva ning paljud sportlased juba Jaapanist lahkunud. Sarnase teekonna võtsid ette ka osa Austraalia delegatsioonist, kes kahjuks kodumaale häbi tegid.

Japan Airlinesi pardale istusid Austraalia jalgpalli- ja ragbikoondise mängijad, kellele lisaks oli veel seitsme spordiala esindajat. Kahjuks ei suutnud just kahe esimese koondise mängijad enda alkoholitaluvust adekvaatselt hinnata.

Mitmed mängijad eirasid kehtivaid reegleid. Töötajate palve maske kanda, ei jõudnud tihtipeale neile kohale. Samuti lõppes ühe «kangelase» jaoks kojulend toaletis oksendades.

Austraalia olümpiakomiteel on mõistagi sportlaste tegevuse pärast häbi. «Mõistagi pole selline käitumine aktsepteeritav ja ei esinda meie seatud standardeid,» sõnas Austraalia olümpiakomitee asepresident Ian Chesterman. «Ragbimängijad ja jalgpallurid on muidu head inimesed, kuid osa neist tegi hetkel valesid valikuid. Tegemist on noorte inimestega ja loodetavasti tulevikus suudavad nad sarnaseid vigu vältida.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles