VIDEO ⟩ Läti rannavollepiigad peavad leppima pronksimänguga

Ville Arike, Tokyo
Copy
Austraallannad Mariafe Artacho del Solar ja Taliqua Clancy rõõmustavad finaali jõudmise üle.
Austraallannad Mariafe Artacho del Solar ja Taliqua Clancy rõõmustavad finaali jõudmise üle. Foto: John Sibley/REUTERS/Scanpix

Tokyo olümpia rannavõrkpalliareenil bravuurselt esinenud ja poolfinaali jõudnud lätlannad pidid poolfinaalis vastaste paremust tunnistama ja püüavad medalit pronksimatšis.

Tina Graudina ja Anastasija Kravcenoka jäid austraallannade Mariafe Artacho del Solari ja Taliqua Clancy vastu avasetis taha 13:17, suutsid 4:0 spurdiga jõuda järele, kuid juhtima mitte kordagi. Kängurudemaa esindajad realiseerisid kolmanda geimpalli ja võitsid avageimi 23:21.

Teises setis pääsesid lätlannad ette 7:4 ja juhtisid veel 11:10, kuid lagunesid siis täielikult, kaotasid geimi 13:21 ja mängu 0:2.

Kohtumise tipphetked:

Tabeli teiselt poolelt jõudsid finaali ameeriklannad April Ross ja Alix Klineman, kes alistasid samuti 2:0 Šveitsi duo Anouk Verge-Depre - Joana Heidrich. Tegemist oli täiesti ühepoolse mänguga, kaotajad said geimides ainult 12 ja 11 punkti.

Kohtumise tipphetked:

Medalimängud peetakse reede hommikul, pronksimatš algab kell 4 ja finaal 5.30.

Täna õhtul, Eesti aja järgi alates kella 15st peetakse meeste poolfinaalid, kus osalevad samuti Läti paar Martinš Plavinš-Edgars Tocs, samuti Rivo Vesiku hoolealused Venemaalt Vjatšeslav Krassilnikov-Oleg Stojanovski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles