Tokyo olümpial õnnetult kukkunud korvpallur võib kaelavigastuse tõttu aastaks platsi kõrvale jääda

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Aron Baynes (kollases).
Aron Baynes (kollases). Foto: Aris Messinis

Tokyo olümpia ajal riietusruumis õnnetult kukkunud Austraalia koondise korvpalluril Aron Baynesil võib halvimal juhul vahele jääda kogu järgnev hooaeg.

34-aastane keskmängija jõudis kängurumaad aidata kõigest kahes esimeses alagrupimängus. Teises mängus Itaaliaga tegi Baynes liiga aga oma kaelale ning tagatipuks kukkus ta pärast kohtumist riietusruumis, võimendades nõnda oma vigastust veelgi. 

«Tiimi arstid nägid, et tegu oli tavalisemast tõsisema vigastusega ja seetõttu viidi ta haiglasse, kus tehakse talle lisauuringuid,» kommenteeris olümpial meeskonna arstina tegutsenud David Hughes 28. juunil toimunud vahejuhtumit.

Poolteist nädalat hiljem on Baynes vigastuse tõttu aga jätkuvalt haiglaravil ning igapäevaselt NBA asjadel sõrme pulsil hoidev ajakirjanik Shams Charania andis teada, et austraallane võib halvimal juhul platsi kõrvale jääda kogu eelseisvaks hooajaks. 

Leedu tippklubis Lietuvos rytases oma profikarjääri alustanud ning hiljem otsapidi NBAsse välja jõudnud ja 2014. aastal San Antonio Spursiga ka unelmate liiga tšempioniks kroonitud Baynes kandis möödunud hooajal Toronto Raptorsi särki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles