Perutavat hobust piitsutanud sportlane pidi sõimu tõttu Instagrami konto sulgema

Christopher Krutto
Copy
Annika Schleu ei suutnud hobust taltsutada ja langes hiljem ühismeedias inimeste rünnaku alla.
Annika Schleu ei suutnud hobust taltsutada ja langes hiljem ühismeedias inimeste rünnaku alla. Foto: Frank Hoermann / SVEN SIMON via www.imago-images.de/Scanpix

Sakslannast moodne viievõistleja Annika Schleu ei suutnud ratsavõistlusel oma hobust taltsutada ja seetõttu kaotas kulla. Mures naine proovis võistluse ajal hobust Saint Boy'd piitsaga käituma saada, kuid paljudele selline käitumine ei meeldinud.

Pärast klipi avalikuks tulemist pidi Schleu oma Instagrami konto sulgema, sest ta jäi tugeva sõimu kätte. Saksamaa uudisteagentuuri DPA sõnul pidid lisaks temale sulgema oma kontod ka tema ema ja üks sõber.

Samas näiteks ratsutamisspordi ekspert Peter Zobel-Wessely sõnas Austria väljaandele Krone, et ta ei näinud olukorras midagi valet. «Kui me selliseid asju hakkame üle võimendama, siis peaksime üldse ratsutamisspordiga lõpparve tegema,» ütles Zobel-Wessely.

«Inimesed, kes väidetavalt keskenduvad loomade heaolule, on öelnud mulle ja minu sugulastele selliseid asju, mis lähevad liiga kaugele. Ma tunnen ennast rünnatuna, kui mind süüdistatakse loomade vastases julmuses. Tegelesin hobusega nii hästi kui oskasin,» sõnas Schleu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles