Poola odavisketäht on marus: korraldajad rikkusid meie võistluse täielikult

Christopher Krutto
Copy
Marcin Krukowski Tokyo olümpial
Marcin Krukowski Tokyo olümpial Foto: ALEKSANDRA SZMIGIEL/Scanpix

Poola odaviskaja Marcin Krukowski läks Tokyo olümpiale maailma edetabeli teise mehena, kuid sai kirja vaid tulemuse 74.65 ja langes välja juba kvalifikatsioonivoorus. Tema sõnul oli põhjuseks liiga pehme hoorada.

Mängude järel postitas Krukowski ühismeediasse postituse, kus kiitis kõigepealt medali võitnud konkurente, kuid kritiseeris seejärel korraldajaid, sest Tokyo kergejõustikuareeni rajakate oli odaviskajate jaoks liiga pehme.

«Korraldajad rikkusid meie võistluse täielikult ära. Mitte ainult sellega, et nad ei võimaldanud meil jõuda olümpiamängude jaoks vajalikule tasemele, vaid riskisid sportlaste tervisega, mis kõlab mulle nagu kriminaaljuhtum,» oli Krukowski karm hinnang.

«Mõned meist said tõsised vigastusi. Enne finaali katsid nad lahenduste otsimise asemel hooraja jääga, et seda jäigemaks muuta. Kes iganes räägib sellest, et tingimused olid kõigile võrdsed või, et kõik peavad kohanema ja viskama räägivad õigust, aga ei tea meeste odaviskest väga midagi või on täiesti ignorantsed,» jätkas poolakas.

«Ma ei ütle, et nad tegid seda meelega, aga korraldajad vastutavad, kui katsetatakse innovatiivseid lahendusi ilma eelneva proovimiseta. Kas kate peaks nägema välja selline vaid pärast paari viset?» küsis Krukowski, kes lisas ühismeediasse pildi katkisest rajakattest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles