Kolmekordne olümpiavõitja meenutas ootamatut põsemusi Putiniga: tal on väga õrn nahk!

Postimees Sport
Copy
Alla Šiškina (vasakul) ja Valdimir Putin Kremlis.
Alla Šiškina (vasakul) ja Valdimir Putin Kremlis. Foto: Mikhail Klimentyev/Sputnik/AP/Scanpix

Venemaa koondisega sünkroonujumises kolmekordseks olümpiavõitjaks tulnud Alla Šiškina meenutas pea kümme aastat tagasi toimunud seika, kus ta tegi Venemaa president Vladimir Putinile ootamatult põsemusi.

14-kordne maailmameister ja kuuekordne Euroopa meister Šiškina meenutas, kui olümpiakoondis 2012. aastal Londoni olümpiale saadeti. «Olin siis 23-aastane, koondise uustulnuk. Ma olin eufoorias – uus võistkond, Kreml, kuldne saal,» ahhetas Šiškina NTV-le antud intervjuus.

«Emotsioonid olid üle mõistuse. Ning siis saatis Vladimir Vladimirovitš meid olümpiale. Keegi hüüdis rahvahulgast «tee presidendile põsemusi.» Olin täpselt tema kõrval. Ilma ühegi kõhkluseta, ilma temalt luba küsimata, ma lihtsalt musitasin teda,» meenutas Šiškina.

«Sellest tehti suur number, pilt ilmus igal pool ajalehtedes. Ainus asi, mis ma oskan öelda on, et tal on väga õrn nahk!» ütles venelanna lõpetuseks.

32-aastane Šiškina võitis esimese olümpiakulla 2012. aastal Londonis, sellele järgnes esikoht neli aasta hiljem Rio de Janeiros ning ka kuld tänavustel Tokyo mängudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles