Olümpia kroonjuveeli ähvardab suur pettumus

Henry Lääne
, sporditoimetuse juht
Copy
Olümpiaturniir oleks NHLi mängijateta palju vaesem. Siin pildil on hokiajaloo üks paremaid ründajaid, venelane Aleksandr Ovetškin, kelle jaoks oleks Peking ilmselt viimane olümpia. On ta ju 36-aastane.
Olümpiaturniir oleks NHLi mängijateta palju vaesem. Siin pildil on hokiajaloo üks paremaid ründajaid, venelane Aleksandr Ovetškin, kelle jaoks oleks Peking ilmselt viimane olümpia. On ta ju 36-aastane. Foto: Sergei Fadeichev/TASS/Scanpix

Pekingi taliolümpia kroonjuveeliks on maailma tugevaima hokiliiga NHLi mängijatega hokiturniir. Kui praeguse info järgi teeb NHL Pekingi olümpiaks pausi, siis see võib muutuda.

Nimelt märkis tunnustatud NHLi žurnalist Pierre LeBrun, et NHLil ja nende mängijate ühendusel on võimalik 10. jaanuarini Pekingi olümpiast lahti öelda ning kui järgmise paari kuu jooksul tõuseb koroonapandeemia tõttu edasi lükatud NHLi mängude arv, on see LeBruni sõnul mõistagi võimalus.

NHL on varasemalt öelnud, et nad võivad keelata oma mängijatel Pekingi olümpial osalemast. Põhjuseks on just koroonapandeemia eskaleerumine, sest liiga soov on mängijate tervist kaitsta.

Kui NHL aga peaks oma mängijaid Pekingisse lubama, tehtaks paus 6. veebruarist 23. veebruarini. Samas on neil olemas ka mängugraafik juhuks, kui olümpiaturniirile ei minda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles