Neljakordne olümpiavõitja sattus Pekingis õuduste hotelli: mõtlesin, et tegu on eksimusega

Christopher Krutto
Copy
Tobias Arlt (paremal) koos võistluskaaslase Tobias Wendliga.
Tobias Arlt (paremal) koos võistluskaaslase Tobias Wendliga. Foto: Martin Hoffmann via www.imago-images.de/Scanpix

34-aastane Saksamaa kelgutaja Tobias Arlt võistles mõni nädal tagasi hiinas peetud MK-etapil, kuid andis seal positiivse koroonaproovi ja koges seejärel ebameeldivaid hetki.

Arlt meenutas Saksamaa kanalile ZDF antud intervjuus, et hotell, kuhu ta paigutati pärast positiivset koroonaproovi, oli kohutav.

«See oli nagu vangla,» meenutas neljakordne olümpiavõitja. Lisaks temale elasid toas prussakad, keda võis leida toaseintelt ja voodist. «Mõtlesin, et tegu on eksimusega või mingi peidetud kaamera naljaga,» ütles Arlt.

Kuigi tol hetkel kartis ta, et peab toas veetma kuni kolm nädalat, siis kaks päeva hiljem andis sakslane juba negatiivse proovi ja pääses karantiinihotellist. 

«Õnneks pidin seal vaid kaks ööd veetma. Ma loodan, et ROK uurib karantiinihotelle ja teeb kindlaks, et tingimused oleksid inimlikud,» lisas ta. 

Kogemus oli nii šokeeriv, et Arlt kaalus isegi olümpiast loobumist. «Tean, millised tingimused seal olid. Ma ei läheks Hiinasse MMiks,» sõnas Arlt, kes siiski kavatseb koos võistluskaaslase Tobias Wendliga Pekingisse minna, kui võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles