VIDEO Eesti olümpiadebütandil tekkis koroona-paranoia

Postimees Sport
Copy
Alvar Johannes Alev jäi 2018. aasta olümpial koondisest välja, kuna kaotas 0,7 sekundiga Andreas Veerpalule, kes hiljem osutus valemängijaks.
Alvar Johannes Alev jäi 2018. aasta olümpial koondisest välja, kuna kaotas 0,7 sekundiga Andreas Veerpalule, kes hiljem osutus valemängijaks. Foto: Tairo Lutter

Esimest korda olümpiamängudel osalev murdmaasuusataja Alvar Johannes Alev tunnistas, et Pekingis peetava spordipeo eel on ärevust päris korralikult. 

Tavapärasele olümpiaettevalmistusele lisaks peavad sportlased ja abipersonal täitma kõikvõimalikke dokumente. Viimastel nädalatel on tulnud olla eriti ettevaatlik, sest koroonaviirusesse nakatumine tähendaks tõenäolist mängudelt eemalejäämist. 

«Viimased kaks nädalat on tõesti olnud selline, et on juba veidi paranoiaks muutunud. Igal pool ikka üritad jälgida ja mõelda selle peale. Sest siis ongi kriips peal,» ütles eile Pekingi poole teele asunud Alev ERRi spordile.

«See on olnud kindel eesmärk kogu aeg, mitte lihtsalt osaleda, vaid ka tulemust teha,» lisas olümpiadebütant. «Medalit küll püüdma ei lähe, aga kõrgesse mängu tahaks kindlasti sekkuda. Saab olema huvitav näha, kuidas see kõik seal õnnestub.»

Pekingi olümpia toimub 4.–20. veebruarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles