Vigastus murdis teist korda järjest Sildaru konkurendi olümpiaunistuse

Postimees Sport
Copy
Giulia Tanno (vasakul) ja Kelly Sildaru.
Giulia Tanno (vasakul) ja Kelly Sildaru. Foto: Eibner-Pressefoto/EXPA/Huter via www.imago-images.de/Scanpix

Šveitsi freestyle-suusataja Giulia Tanno teatas, et peab teise olümpia järjest vigastuse tõttu vahele jätma. Sarnaselt Kelly Sildarule ei saanud Tanno osaleda nelja aasta eest Pyeongchangi olümpial, Pekingist jääb ta eemale põlvevigastuse tõttu.

Sarnaselt Sildarule osales 23-aastane Tanno eelmisel nädalal USAs X-mängudel, kuid said soojendusel vigastada ning nüüd on selge, et operatsioon on vältimatu. Šveitslanna põhialaks on Big Air, kus ta on tulnud ka MK-sarja üldvõitjaks. Samas on ta medaleid võitnud ka pargisõidus, mis on Sildaru trumpalaks.

«Neid ridu kirjutades tundub see endiselt ebareaalne, nagu õudusunenägu, kuid kahjuks tean väga hästi, et see on minu reaalsus. Jätan vigastuse tõttu vahele oma teise olümpia järjest. Ma ei leia sõnu, et selgitada, kui valus see on. Mõnikord on raske mõista, miks elus mõned asjad juhtuvad. Üks on kindel: ma ei ole allaandja,» kirjutas Tanno oma Instagrami lehel.

Tanno põlveoperatsioon tuleb järgmisel nädalal ning ta tunnistas, et on järgmiste kuude pärast murelik ja loodab, et taastusravi läheb hästi. Ta vabandas sõprade ees, et pole viimastel päevadel olnud eriti suhtlusaldis. «Vabandust, kui olen teiega napisõnaline olnud või ei ole üldse vastanud, kuid mul on olnud väga raskeid ja emotsionaalseid päevi, et selle olukorraga leppida,» kirjutas šveitslanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles