Talispordi tipud toovad olümpia Eesti kodudesse

Priit Pullerits
Copy
Margus Ader on üks, ent ilmselt kõige tuntum endine sportlane, kes Pekingi taliolümpia spordisõpradeni toob.
Margus Ader on üks, ent ilmselt kõige tuntum endine sportlane, kes Pekingi taliolümpia spordisõpradeni toob. Foto: Paul Poderat/lõuna-eesti Postimees

Vaevalt leidub palju neid, kes oskavad oma silmaga hinnata, kas iluuisutaja salchow või toe loop tuli hästi välja, rääkimata sellest, et saada üldse aru, mida Kelly Sildaru pargi- või rennisõidus teeb ja mida nood trikid väärt võiks olla. Ei oska, tunnistagem, neid asju sageli lahata ja seletada ka elukutselised spordiajakirjanikud. Kes ikka ise suuskadel tornist alla lennanud pole, sellele jäävad tabamatuks nii äratõuke täpsus, lennuasendi stiil kui ka maandumise perfektsus.

Et tuleval nädalal algav Pekingi taliolümpia saaks pakkuda kaasaelajaile sisukaid elamusi, kutsus Duo Media ja Postimehe olümpiaprogrammi juht Marko Kaljuveer ülekandeid kommenteerima terve hulga spetsialiste, kes aitaks, toetudes isiklikele kogemustele ja oma lemmikala peensusteni tundmisele, suurest spordipeost paremini aru saada ka neil, kes pole varem näiteks pargi- või rennisõitu teleekraanilt näinudki.

Sten-Mark Virro

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles