Kelly Sildaru – tagasihoidlik medalilootus, kes läheb olümpiadebüüti nautima

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kelly Sildaru on freestyle-suusatamise tõeline täht, kellel auhinnakapis kümneid medaleid. Pekingi olümpiamängudel on tal võimalus medalikollektsiooni midagi uut lisada.
Kelly Sildaru on freestyle-suusatamise tõeline täht, kellel auhinnakapis kümneid medaleid. Pekingi olümpiamängudel on tal võimalus medalikollektsiooni midagi uut lisada. Foto: Sean M. Haffey/SCANPIX

Pekingis teeb viimaks olümpiadebüüdi freestyle-suusataja Kelly Sildaru, kes tegi tänavu kõik selleks, et vältida 2018. aastal toimunut, mil suusatalent pidi vigastuse tõttu olümpiamänge telerist vaatama.

Läheme ajas tagasi ja heidame pilgud korraks nelja aasta tagusesse aega. Toonane plaan nägi ette, et 17. veebruari hommikul kell 6 vaatab terve Eesti Kanal 2-st freestyle-suusatamise naiste pargisõidu finaali, kus samal pühapäeval 16. sünnipäeva tähistanud Kelly Sildaru lustib (justnimelt lustib, mitte ei võitle, heitle ega rüga!) Pyeongchangi taliolümpiamängude kuldmedali nimel.

Ränk põlvevigastus jättis Sildaru neist mängudest eemale. Meie medalilootus ei saanud veel toona täiesti aru, millest ta õigupoolest ilma jäi. Seda eriti olukorras, kus Pyeongchangi mängud olid neiu jaoks esimesed, mida ta teadlikult jälgis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles