Probleemid olümpiakülas jätkuvad: Rootsi medalilootuste tuba muutus basseiniks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Frida Karlsson.
Frida Karlsson. Foto: Philipp Guelland/Epa/Scanpix

Pekingisse saabunud sportlased on olümpiakülas teavitanud mitmest probleemist. Viimane puudutas Rootsi medalilootusi Frida Karlssonit ja Maja Dahlqvisti.

Esimesena viitas väikestele murekohtadele Rootsi laskesuusataja Sebastian Samuelsson, kelle toas oli ainult 12 kraadi ning vets ei töötanud korralikult. Esimese probleemi lahendamiseks toodi biatloniässa tuppa radiaator, teise lahendasid töömehed.

Karlssonil ja Dahlqvistil esines aga probleem duši all viibides. Nimelt lakkas töötamast äravool ning nõnda ujutas Karlsson kogu elamise veega üle.

«Sebastian kurtis enda probleemide üle ning nüüd seisime ise mure otsas. Meie dušikabiinil puudus ühtäkki äravool ning kogu tuba oli ühtäkki basseini moodi,» sõnas Karlsson Rootsi meediale.

«Laulsin vaikselt duši all olles ning Maja hüüdis toast, et ega midagi valesti pole. Ta väitis, et telekas hakkab vaikselt juba vee alla minema. Pidin kiiresti enda tegevuse peatama.»

Peagi tulid kaitserõivastuses hotelli töötajad rootslannadele appi ning tegid äravoolu taas lahti. Õnneks võtsid sportlased asja naljaga ning suurt probleemi nende sõnul ikkagi ei juhtunud. Kogu varustus jäi veest puutumatuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles